Universiteiten


studie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Universiteiten
Theologische Universiteit Apeldoorn
Theologische universiteit apeldoorn, theologie, godgeleerdheid, theologisch, studie, studeren, bachelor, master, systematische theologie, dogmatiek, praktische theologie, diakoniologie, kerkgeschiedenis, kerkrecht, ethiek, oude testament, nieuwe testament, baars, hofman, maris, peels, den hertog, selderhuis, wilhelminapark
http://www.tua.nl/

Theologische Universiteit v.d. Geref.Kerken
Theologische Universiteit v.d. Geref.Kerken
http://www.tukampen.nl/

TU Delft
Technische universiteit delft
http://www.tudelft.nl/

RU Groningen
RU Groningen
http://www.rug.nl/

Nivra Nyenrode
Nivra Nyenrode
http://www.nivra-nyenrode.nl/

Erasmus Universiteit
Erasmus Universiteit
http://www.eur.nl/

KU Nijmegen
Radboud universiteit nijmegen, de radboud universiteit nijmegen is een klassieke, brede universiteit waar deugdelijkheid volgens internationale standaarden voorop staat. binnen deze universiteit zijn vier wetenschapsdomeinen vertegenwoordigd: alfa, b√®ta, gamma en medisch. alle vier¬†zijn ze verankerd in en betrokken bij de samenleving. medewerkers onderhouden banden met docenten, onderzoekers en studenten van andere universiteiten en met maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland.de radboud universiteit nijmegen is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit. de universiteit weet zich verantwoordelijk voor de eigen ontwikkeling en ontplooiing van haar studenten. vanuit die visie beschouwt ze de student niet als een ‚Äėconsument van onderwijs‚Äô, maar als iemand die zelf de verplichting op zich neemt voor een actieve inbreng in de eigen vorming.
http://www.kun.nl/

TU Eindhoven
TU Eindhoven
http://www.tue.nl/

Universiteit Leiden
De universiteit leiden is een internationaal georiënteerde universiteit met een breed palet aan talentgericht onderwijs voor goede en gemotiveerde studenten, dat wordt geïnspireerd door wetenschappelijk onderzoek.
http://www.leidenuniv.nl/

Universiteit van Amsterdam
De universiteit van amsterdam (uva) kenmerkt zich door een kritisch, creatief en internationaal klimaat en een breed opleidingenaanbod van bachelors en masters.
http://www.uva.nl/

Universiteit van Tilburg
Universiteit van Tilburg
http://www.uvt.nl/

Universiteit Utrecht
Universiteit Utrecht
http://www.uu.nl/

Universiteit Twente
De universiteit twente (ut) is een ondernemende researchuniversiteit. als enige campusuniversiteit in nederland verzorgt de ut onderwijs en onderzoek in wetenschapsgebieden die variëren van psychologie en bestuurskunde tot technische natuurkunde en biomedische technologie. de ut werkt samen met de <a href="http://nl.sitestat.com/utwente/utwente/s?tu_delft&ns_type=clickout"target="blank_">tu delft</a> en de <a href="http://nl.sitestat.com/utwente/utwente/s?tu_eindhoven&ns_type=clickout"target="blank_">tu/e</a> in de federatie <a href="http://nl.sitestat.com/utwente/utwente/s?3tu&ns_type=clickout"target="blank_"> 3tu's</a> en is partner in het europese netwerk van innovatieve universiteiten <a href="http://www.eciu.org/">eciu.</a> <br> <script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct = "ua-352114-3"; urchintracker(); </script>
http://www.utwente.nl/

Universiteit Maastricht
Universiteit Maastricht
http://www.unimaas.nl/

Universiteit Nyenrode
nyenrode business universiteit in the netherlands, master programs, executive programs and competence centers
http://www.nijenrode.nl/

Universiteit voor Humanistiek
Universiteit voor humanistiek, university for humanistics, de mooiste studie is de mens; een studie gericht op humanisering en zingeving in utrecht.
http://www.uvh.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 16 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy